About Me :)

My photo
Work as designer and photographer.Just a simple girl..love to make friends :)

Sunday, July 31, 2011

Puasa :D







Yey!!! Puasa sudah tibe...
Cepatnye.. macam x prcaye la pulak..
n then raya..WOW!!!
Lpas raya TRIAL for my SPM.... Ahhhhhh!!! X lame lagi nk SPM laaa..
Struggle! Struggle!!!
Next week exam percubaan..
memang busy with exam je la bulan puasa nie..haiyaaaa =='
But it's okay..

I CAN DO IT!!!!!!!

Demi Cinta :')


Maaf ku telah menyakitimu
ku telah kecewakanmu
bahkan ku sia-siakan hidupku
dan ku bawa kau seperti diriku

Walau hati ini trus menangis
menahan kesakitan ini
tapi kulakukan semua demi cinta

Akhirnya juga harus kurelakan
kehilangan cinta sejatiku
segalanya telah kuberikan
juga semua kekuranganku

Jika memang ini yang terbaik
untuk diriku dan dirinya
kan kuterima semua demi cinta

Jujur aku tak kuasa
saat terakhir ku genggam tanganmu
namun yang pasti terjadi
kita mungkin tak bersama lagi

Bila nanti esok hari
ku temukan dirimu bahagia
ijinkan aku titipkan
kisah cinta kita selamanya

Demi Cinta



writen by : Anis Jasmine

Fashion Show :)



HAHA :)
This is me.. Cantik x????
Fashion show last night was AWESOME!!!!!!!!!!!
3 kali bertukar baju..hahaha.. First time pulak tu jadi model.. OH!!
memang MELETOPPPP!
Thankyou mama ..
ILOVEYOU!!!






Friday, July 29, 2011

Penakut

Tak semua kau rancang kan berlaku
Mungkin nasib tak menyebelahi aku
Entah mengapa engkau yang aku cinta

Chorus
Mungkin lebih baik kau ku lepas saja
Oh ini tidak adil tidak adil baginya
Oh ini tidak adil tidak adil bagiku
Oh ini tidak adil
Untuk kau bertanya jika ku mencintaimu juga

Tidak adil tidak adil baginya
Kau tak pernah cuba memahami aku
Cinta kau ucapkan tak pernah engaku tunjuk
Dan bila tiba saat ku kehilangan
Beban yang tak pernah kau cuba ringankan


Bukan milikku

Dan aku memang penakut
Mengakui cinta kepadamu
Seribu kali ku cuba ucapkan
Bila bersamamu
Kau bukan milikku
Dan engkau pun tahu
Kau├┐ bukan milikku


* Dia bagi lagu ni kat anis.. hmmmm :'(

PRODUKSI SPM 2011 "TENTANG KASIH" :)

It's Me :) HAHAHA..




Nana & Me.. Cantik x???? ngeeeeeeeeeeeeeeeeee :D



Bersama dengan Obor-obor(midah), Dewi Zifa ( Sh.Nor Azzifa) & Dewi Laura ( Elizebeth)
The BEST ACTRESS :D


With my SWEETHEART
Dayang Nurfazrini Awg Hashim :)
LOVE YOU DEAR! XOXO!!!!



The Orchestra Team :D





Awien & Ayuwn
Singer for production
WOW!!


Kehidupan Dasar Laut


Them :)




: PRODUKSI SPM 2011 "TENTANG KASIH"
Congrats to all form 5 students..HAHAHAHA :D
Memang MELETOPPPPPPPPPPPPP!!!!!